Luotonantaja: Bank Norwegian

Bank Norwegian, tunnettu luotonantaja Pohjoismaissa, tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka ulottuvat kulutusluotoista luottokortteihin ja säästötileihin. Yhtiö on noussut suosioon asiakaslähtöisen palvelunsa, kilpailukykyisten tuotteidensa ja innovatiivisen lähestymistavansa ansiosta. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten Bank Norwegian erottuu markkinoilla ja miksi se on erinomainen valinta niin yksityisille kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Bank Norwegian perustettiin vuonna 2007 Norjassa. Viisitoista vuotta myöhemmin, vuonna 2022, Bank Norwegian ja Nordax Bank sulautuivat ja Bank Norwegianista tuli osa Nordax pankkia. Nordax Bank AB (publ) muutti 7. kesäkuuta 2023 nimensä NOBA Bank Group AB:ksi (publ), ja Bank Norwegianista tuli osa NOBA Bank Groupia Nordaxin sijan.

Bank Norwegian – a part of NOBA Bank Group tarjoaa luottokortteja, säästötilejä ja vakuudettomia lainoja. Toiminnan aloittamisen jälkeen Norjassa vuonna 2007 olemme vakiinnuttaneet asemamme muualla Pohjoismaissa sekä Espanjassa ja Saksassa, ja meillä on tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa asiakasta.

Kulutusluotot

Bank Norwegianin kulutusluotot ovat suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja taloudellista turvaa. Asiakkaat voivat hakea luottoa jopa kymmeniä tuhansia euroja, kilpailukykyisellä korolla ja joustavilla takaisinmaksuehdoilla. Olipa kyseessä sitten suuremman hankinnan rahoittaminen tai odottamattoman menon kattaminen, Bank Norwegianin kulutusluotto tarjoaa ratkaisun.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Luottokortit

Bank Norwegianin luottokortti on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen. Kortti tarjoaa bonuksia ja kanta-asiakaspisteitä, jotka voi hyödyntää esimerkiksi matkustettaessa. Lisäksi korttiin sisältyy matkavakuutus, mikä on erityisen arvokas etu usein matkustaville asiakkaille. Joustavuus ja turvallisuus ovat avainasioita heidän luottokorttipalvelussaan.

Säästötilit

Bank Norwegianin säästötilit tarjoavat kilpailukykyiset korot, tehden niistä houkuttelevan vaihtoehdon säästäjille. Turvallinen ja vaivaton tapa säilyttää säästöjä, samalla kun ne tuottavat korkoa, on olennainen osa heidän palvelutarjontaansa. Säästötilit ovat suunnattu niin pienille kuin suurillekin säästäjille, ja ne tarjoavat joustavat ehdot talletusten tekemiseen ja nostamiseen.

Asiakaspalvelu

Bank Norwegianin asiakaspalvelu on tunnettu nopeasta ja asiantuntevasta palvelustaan. Heidän asiakaspalvelutiiminsä on valmis auttamaan kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja kunkin asiakkaan tarpeisiin. Asiakastyytyväisyys on heille ensisijaisen tärkeää.

Digitaaliset palvelut

Vahva panostus digitaalisiin palveluihin erottaa Bank Norwegianin monista muista toimijoista. Heidän helppokäyttöinen verkkopankkinsa ja mobiilisovelluksensa mahdollistavat pankkiasioiden hoitamisen missä ja milloin tahansa, tuoden pankkipalvelut suoraan asiakkaan ulottuville.

Turvallisuus

Turvallisuus on Bank Norwegianille äärimmäisen tärkeää. He käyttävät viimeisintä teknologiaa varmistaakseen, että asiakkaiden henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot ovat turvassa. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän tietonsa ovat hyvissä käsissä.

Kestävä kehitys

Bank Norwegian on sitoutunut kestävään kehitykseen toiminnassaan. He pyrkivät jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja edistämään eettisiä käytäntöjä kaikessa toiminnassaan. Tämä vastuullinen lähestymistapa on olennainen osa heidän brändiään.

Yhteenveto

Bank Norwegian erottuu markkinoilla monipuolisten ja asiakaslähtöisten rahoituspalveluidensa ansiosta. Heidän kulutusluottonsa, luottokorttinsa ja säästötilinsä, yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluun ja digitaalisiin ratkaisuihin, tekevät heistä luotettavan ja suositun valinnan rahoituspalveluiden tarvitsijoille.

Bank Norwegian on yksi mahdollinen lainanantaja kun täytät lainahakemuksen Axo-lainan lomakkeella


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen