Luotonantaja: Kaarna

Kaarna laina on Santanderin tarjoama kulutusluotto. Sitä voi hakea tarpeen mukaan 2 000 – 40 000 euroa. Kaarna laina mahdollistaa myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen, ja se joustaa tarvittaessa tilanteesi mukaan. Voit kilpailuttaa Kaarna lainan helposti kauttamme täyttämällä hakulomakkeen.

Jotta voit hakea lainaa, sinun tulee täyttää alla olevat edellytykset. 

  • olet vähintään 24-vuotias
  • asut pysyvästi Suomessa
  • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
  • tulosi ennen veroja ovat vähintään 1500 euroa kuukaudessa (18 000 euroa vuodessa)

Huomioithan, että lainapäätös tehdään kokonaisarviona hakijan tietojen perusteella. ​Yli 20 000 euron lainan hakijoilta edellytetään vakaata tulotasoa sekä omistusasuntoa. Asuntoa ei käytetä lainan vakuutena. ​

Santanderin Kaarna laina

Kaarna laina on Santander Consumer Finance Oy:n tarjoama kulutusluotto, joka on suunnattu yksityishenkilöille. Laina on vakuudeton ja sitä voi hakea 2 000 euron ja 40 000 euron väliltä. Lainan käyttökohteita voivat olla esimerkiksi kodin remontointi, auton hankinta tai muut suuremmat hankinnat.

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 2–15 vuoden välillä lainasummasta riippuen. Kaarna lainan joustavuus näkyy myös mahdollisuudessa saada lyhennysvapaita kuukausia sekä mahdollisuudessa maksaa laina pois etuajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Santander Consumer Finance Oy

Santander Consumer Finance Oy on osa laajaa Santander-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Madridissa, Espanjassa, ja Pohjoismaissa yhtiön pääkonttori on Oslossa. Santander on tunnettu vakavaraisena ja luotettavana finanssiryhmänä, joka tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Suomessa Santander aloitti toimintansa vuonna 2007, ja nykyään sillä on jo 200 000 asiakasta. Yhtiö on erityisesti tunnettu autorahoituksen alalla, ja se tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja suomalaisille kuluttajille.

Lainan ehdot ja hakuprosessi

Kaarna lainan hakeminen edellyttää tiettyjä kriteereitä. Hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias, ja hänen kuukausittaiset bruttotulonsa tulee olla vähintään 1 500 euroa. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainatarjous on henkilökohtainen ja sen korko määräytyy hakijan taloudellisen tilanteen mukaan.Lainahakemus tehdään yleensä verkossa Santanderin verkkosivujen kautta. Hakuprosessi on nopea ja vaivaton, ja lainapäätös saadaan yleensä lyhyessä ajassa. Lainan ehdot, kuten korko ja takaisinmaksuaika, ilmoitetaan lainatarjouksessa.

Santanderin palvelut

Santander tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita. Näihin kuuluvat muun muassa kuluttajaluotot, autorahoitus ja Lainaturva-vakuutus. Santander on tunnettu innovatiivisista palveluistaan ja pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin.Santanderin verkkosivuilta löytyy kattavasti tietoa eri lainatuotteista, niiden ehdoista ja hakuprosessista. Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä, tarjoten henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa.

Lainan käyttökohteet

Kaarna laina on monipuolinen ja soveltuu monenlaisiin tarpeisiin. Se on suosittu vaihtoehto kodin remontointiin, uuden auton hankintaan tai muihin suurempiin menoihin. Laina on vakuudeton, mikä tarkoittaa, että lainan saaminen ei edellytä erillisten vakuuksien tai takaajien asettamista.Lainan käyttötarkoitus ei ole rajattu, joten asiakkaat voivat käyttää lainaa juuri heidän tarpeidensa mukaan. Tämä tekee Kaarna lainasta joustavan ratkaisun monenlaisiin taloudellisiin tilanteisiin.

Joustavuus ja lisäpalvelut

Kaarna lainan ehdot on suunniteltu joustaviksi ja asiakasystävällisiksi. Asiakkaat voivat valita itselleen sopivan takaisinmaksuajan ja tarvittaessa hyödyntää lyhennysvapaita kuukausia. Lisäksi laina voidaan maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.Santander tarjoaa myös Lainaturva-vakuutusta, joka tuo lisäturvaa lainanottajalle esimerkiksi työttömyyden tai sairauden varalta. Tämä vakuutus auttaa varmistamaan, että lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti, vaikka elämäntilanne yllättäen muuttuisikin.

Yhteenveto

Kaarna laina on Santanderin tarjoama kulutusluotto, joka tarjoaa joustavuutta ja turvaa lainanottajille. Laina on suunniteltu helpottamaan suurempien hankintojen rahoittamista ja tarjoamaan rahoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Santanderin palvelut ja tuotteet on suunniteltu asiakaslähtöisesti, ja yhtiö panostaa jatkuvaan palveluidensa kehittämiseen.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen