Luotonantaja: Resurs pankki

Resurs pankki on nykyaikainen luotonantaja, joka tarjoaa monipuolisia taloudellisia ratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Heidän palveluvalikoimansa kattaa laajan kirjon erilaisia tuotteita, mukaan lukien kulutusluotot, luottokortit ja säästötilit. Tässä artikkelissa käsittelemme Resurs pankin tarjoamia palveluita ja niiden etuja, jotka tekevät pankista erinomaisen kumppanin rahoitusasioissa.

  • Lainaa jopa 50 000 €
  • Lainaa ilman vakuuksia
  • Rahaa tilillesi noin 3 pankkipäivän kuluessa

Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 20 000 € luotolle 10 vuoden maksuvaihtoehdolla on 15,40 %. Todellisen vuosikoron laskelmassa on oletettu asiakaskohtaisena vuosikorkona 13,40 %, joka sisältää viitekoron Euribor 3 kk (3,90 % 1.1.2024) ja luottokulun, joka on 0,28 %/kk sovitusta lainasummasta, mutta kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa. Kuukausierä 20 000 € luotolle on 319,02 €, yhteensä 120 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 38 268,61 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana. Viitekoron arvo tarkistetaan korontarkistuspäivinä luottosopimuksen yleisten ehtojen mukaisesti. Korkoa peritään kuitenkin enintään luottoon kulloinkin sovellettavan lakisääteisen enimmäismäärän mukaisesti.

Luotonanto ja kulutusluotot: Resurs pankin luotonantopalvelut ovat tunnettuja joustavuudestaan ja kilpailukykyisistä ehdoista. Kulutusluotot tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden rahoittaa erilaisia hankintoja, kuten kodin remontointia, auton ostoa tai unelmien lomamatkaa. Luottojen korko ja takaisinmaksuehdot ovat selkeästi esillä, mikä auttaa asiakkaita tekemään tietoisia päätöksiä.

Hakijalta edellytetään:

  • Olet vähintään 24-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa)

Luottokortit ja niiden edut

Resurs pankin luottokorttivalikoima on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita. He tarjoavat kortteja, jotka sisältävät esimerkiksi matkavakuutuksia, bonuksia ostoksista ja alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluista. Näiden korttien avulla asiakkaat voivat hallita päivittäisiä menojaan tehokkaammin ja nauttia samalla lisäeduista.

Säästötilit ja sijoitusvaihtoehdot

Resurs pankki ei ole vain luotonantaja, vaan he tarjoavat myös säästötilipalveluja. Heidän säästötileillään on kilpailukykyiset korot ja ne tarjoavat turvallisen tavan kasvattaa varallisuutta. Lisäksi pankki tarjoaa sijoitusneuvontaa ja erilaisia sijoitusvaihtoehtoja asiakkaille, jotka haluavat laajentaa taloudellista portfolioaan.

Asiakaspalvelu ja digitaaliset palvelut

Resurs pankki panostaa vahvasti asiakaspalveluun ja digitaalisiin palveluihin. Heidän verkkopankkinsa ja mobiilisovelluksensa ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden hallita rahojaan missä ja milloin tahansa. Lisäksi pankin asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudestaan ja asiantuntemuksestaan, mikä tekee rahoitusasioiden hoitamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus on Resurs pankin toiminnan kulmakivi. He käyttävät uusimpia teknologioita varmistaakseen asiakkaidensa tietoturvan ja rahojen turvallisuuden. Pankki noudattaa tiukkoja säännöksiä ja standardeja, mikä takaa, että asiakkaiden varat ovat turvassa ja pankin toiminta on läpinäkyvää ja luotettavaa.

Yritysratkaisut

Resurs pankki tarjoaa myös räätälöityjä rahoitusratkaisuja yrityksille. Heidän yrityspalvelunsa sisältävät muun muassa yrityslainoja, leasing-sopimuksia ja luottokortteja, jotka on suunniteltu helpottamaan yritysten päivittäistä rahaliikennettä ja tukemaan niiden kasvua. Pankin asiantuntijat tarjoavat henkilökohtaista neuvontaa ja räätälöityjä palveluita kunkin yrityksen tarpeiden mukaan.

Kestävä kehitys ja yhteiskuntavastuu

Resurs pankki sitoutuu kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii aktiivisesti edistämään vastuullista rahoitustoimintaa. He toteuttavat erilaisia yhteiskuntavastuuhankkeita ja kehittävät palveluitaan ympäristön huomioon ottavalla tavalla. Tämä osoittaa pankin sitoutumisen paitsi taloudelliseen menestykseen, myös yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Johtopäätökset

Resurs pankki on monipuolinen ja luotettava kumppani kaikissa rahoitusasioissa. Heidän kattava palveluvalikoimansa, asiakaslähtöinen palvelu, turvallisuuden varmistaminen ja sitoutuminen kestävään kehitykseen tekevät heistä ihanteellisen valinnan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Resurs pankin tarjoamat ratkaisut ovat suunniteltu tukemaan asiakkaiden taloudellisia tavoitteita ja edistämään heidän taloudellista hyvinvointiaan.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen