Luotonantaja: Risicum

Risicum on toiminut luotonantajana vuodesta 2005, tarjoten luotettavia ja vastuullisia lainaratkaisuja. Yrityksen toiminta perustuu vastuullisuuteen, luotettavuuteen, läpinäkyvyyteen ja ihmislähtöisyyteen.

Lainatuotteet ja -ehdot

Risicum tarjoaa erilaisia lainatuotteita, kuten Joustolainaa ja Kertalainaa. Joustolaina on tarkoitettu äkilliseen rahantarpeeseen ja sitä voi hakea aina 5000 euroon asti. Kertalaina on suurempia summia varten, 4000–10 000 euroa, ja sen takaisinmaksu tapahtuu erissä. Molemmat lainat ovat nopeita ja helppoja hakea niin verkossa kuin mobiilissa.

Uusia nostoja Risicum Joustolainoille ei myönnetä 1.10.2023 alkaen. Laskutus jatkuu normaalisti, kunnes luotto on loppuun maksettu

Pikalainan kustannukset ovat kohtuullisia

Saat luottopäätöksen 4000-10 000 euron pikalainalle 500€ välein. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa tasaerisä.

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu: 11 €/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96-27,73 %. Laina-aika: 36kk – 84kk. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63€

Asiakaspalvelu ja lainan hallinta

Risicum tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua, joka on avoinna arkipäivisin klo 12–16. Heidän asiakaspalvelutiiminsä on valmiina auttamaan kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Lainan hallinnointi onnistuu joustavasti Online-palvelussa tai tekstiviestin avulla.

Lyhennysvapaa ja maksuvaikeudet

Joustolainan asiakkaat voivat saada lyhennysvapaita kuukausia tietyin ehdoin. Jos maksuvaikeuksia ilmenee, on tärkeää olla välittömästi yhteydessä lainan laskuttajaan. Risicum tarjoaa kohtuullisia takaisinmaksuaikoja ja -ehtoja asiakkailleen.

Lainauskiellon hakeminen

Asiakkaat voivat hakea lainauskieltoa, joka on pysyvä ja koskee konsernin kaikkia yrityksiä. Tämä estää uusien lainojen myöntämisen asiakkaalle.

Lainan hakuprosessi

Lainan hakeminen Risicumilta on suoraviivaista. Prosessiin kuuluu summan valinta, hakulomakkeen täyttäminen ja rahojen siirtyminen tilille nopeasti.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen