Luotonantaja: Avida

Avida on luottomarkkinayhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja ja palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa perustamisvuodestaan 1983 lähtien. Meillä on tällä hetkellä noin 140 työntekijää, pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa ja meillä on toimipisteet Oslossa ja Helsingissä.

Avida toimii Ruotsin finanssivalvonnan valvonnan alaisuudessa ja yhtiöllä on luottolaitostoimilupa sekä talletuksien hankkimiseen että luotonantoon. Avidan toimintaa Suomessa valvoo myös Finanssivalvonta. Avida Finans kuuluu muiden ruotsalaisten pankkien tavoin talletussuojajärjestelmän piiriin.

Liikeideamme on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille rahoituspalveluita selkeillä ja nykyaikaisilla ratkaisuilla. Haluamme palvella tyytyväisiä asiakkaita innovatiivisin ja kehittynein menetelmin sekä sitoutuneen, ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökuntamme avulla.

Avida on rahoitusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia luotonantomahdollisuuksia sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yhtiön toiminta perustuu vahvaan asiantuntemukseen, innovatiivisiin rahoitusratkaisuihin ja asiakaslähtöiseen palveluun. Tässä artikkelissa käsitellään Avidan tarjoamia palveluita, niiden ominaisuuksia ja sitä, miten Avida erottuu luotonantajana markkinoilla.

Avidan palvelut ja tuotteet

Avida tarjoaa laajan valikoiman rahoitustuotteita, jotka kattavat niin perinteiset kulutusluotot, yrityslainat kuin erikoistuneemmat rahoitusratkaisut. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen joustavia ja räätälöityjä lainavaihtoehtoja, jotka vastaavat heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.

Kulutusluotot

Yksityisasiakkaille Avida tarjoaa kulutusluottoja, jotka ovat suunniteltu helpottamaan äkillisiä rahoitustarpeita. Kulutusluotot ovat usein nopea ja helppo tapa saada rahoitusta esimerkiksi kodin remontteihin, suurempiin hankintoihin tai muihin yllättäviin menoihin. Avida panostaa nopeaan lainanhakuprosessiin ja kilpailukykyisiin korkoihin.

Hae vakuudetonta Avida lainaa aina 25 000 euroon asti 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Vai haaveiletko kenties lomamatkasta, uudesta autosta tai remontoinnista – sinä päätät lainan käyttötarkoituksen. Avida lainan saa ilman vakuuksia ja voit halutessasi maksaa sen takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Voit hakea Avida lainaa

  • Olet 24-70 vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
  • Sinulla on säännölliset, vähintään 16 000 euron vuositulot

Kun otat Avida lainan, voit ottaa lisäksi lainaturvavakuutuksen, joka korvaa lainasi kuukausierät sairausloman tai tahattoman työttömäksi joutumisen tapauksessa. Kuoleman tapauksessa vakuutus kattaa koko jäljellä olevan lainasumman 35 000 euroon asti. Vakuutus on ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan, minkä jälkeen kuukausimaksu on 8,75 % sovitusta lainan kuukausierästä.

Yrityslainat

Avida tukee myös yrityksiä tarjoamalla niille erilaisia rahoitusratkaisuja. Yrityslainat voivat olla esimerkiksi toiminnan laajentamisen, varaston täydennyksen tai muun liiketoiminnan kehittämisen rahoittamiseen. Avida ymmärtää yritysten vaihtelevat tarpeet ja tarjoaa siksi monipuolisia lainavaihtoehtoja, jotka on suunniteltu tukemaan yritysten kasvua ja kehitystä.

Innovatiiviset rahoitusratkaisut

Avida erottuu markkinoilla innovatiivisuudellaan. Yhtiö kehittää jatkuvasti uusia rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat muuttuvan maailman tarpeisiin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi digitaalisten palveluiden kehittämistä, jotta asiakkaat voivat hoitaa laina-asiansa helposti ja vaivattomasti verkossa.

Asiakaslähtöinen palvelu

Asiakastyytyväisyys on Avidalle ensisijaisen tärkeää. Yhtiö panostaa vahvasti asiakaspalveluun ja pyrkii varmistamaan, että asiakkaat saavat yksilöllistä ja asiantuntevaa neuvontaa lainoihin liittyvissä kysymyksissä. Avidan asiakaspalvelu on tunnettu nopeudestaan ja ammattitaidostaan.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus ja luotettavuus ovat Avidan toiminnan kulmakiviä. Yhtiö noudattaa tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä varmistaakseen, että kaikki rahoitustoiminta on läpinäkyvää ja asiakkaiden edun mukaista. Avida kantaa vastuunsa luotonantajana ja pyrkii rakentamaan pitkäaikaisia, luottamuksellisia suhteita asiakkaisiinsa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen