Luotonantaja: Northmill pankki

Northmill Bank on vuodesta 2006 lähtien auttanut yli 600 000 asiakasta Ruotsissa, Suomessa sekä Norjassa. Kehitämme helposti lähestyttäviä ja turvallisia rahoituspalveluita kuluttajille uuden teknologian ja innovaatioiden kautta. Northmill pankki on innovatiivinen luotonantaja, joka tarjoaa räätälöityjä rahoitusratkaisuja niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Tämä artikkeli käsittelee Northmill pankin tarjoamia palveluita, niiden ominaisuuksia ja etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan rahoituspalveluiden kumppaniksi.

Visiomme on rakentaa tuotteita, jotka parantavat kuluttajien henkilökohtaista taloutta.

Luotonanto ja henkilökohtaiset lainat: Northmill pankin ydinalue on henkilökohtaisten lainojen tarjoaminen. Heidän lainatuotteensa ovat tunnettuja kilpailukykyisistä koroista ja joustavista takaisinmaksuehdoista. Asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt lainaratkaisut mahdollistavat suuremmat hankinnat, kuten auton ostaminen tai kodin remontointi, taloudellisesti vastuullisella tavalla.

Joustoluotto

  • Lainaa 5000 euroon asti
  • Maksat vain siitä mitä käytät
  • Nostot suoraan tilillesi

Esimerkissä, jossa luoton määrä on 5 000 €, vuotuinen korko on 14,90 % + 4,5* %, laina-aika on 5 vuotta, lyhennyksiä on 60 kappaletta, kuukausittainen tilinhoitomaksu on 12,5 €, takaisinmaksettavasta summasta tulee kokonaisuudessaan 8 598,41 € (143,31 €kuukaudessa) ja todelliseksi vuosikoroksi 26,60 %.

*korkolain (633/1982, muutoksineen) 12§:ssä tarkoitettu viitekorko (tällä hetkellä 4,5 %)

Luottokortit ja maksuratkaisut

Northmill pankin luottokortit tarjoavat monipuolisia etuja, kuten kertyviä bonuksia ja alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluista. Pankin modernit maksuratkaisut, kuten mobiilimaksut ja verkkopankkipalvelut, tekevät päivittäisestä rahankäytöstä sujuvaa ja helppoa.

Säästämisen ja sijoittamisen palvelut

Northmill pankki tarjoaa asiakkailleen myös säästämisen ja sijoittamisen palveluita. Heidän säästötilinsä tarjoavat kilpailukykyisiä korkoja, ja sijoitusneuvonta auttaa asiakkaita löytämään parhaat vaihtoehdot henkilökohtaiseen varallisuuden kasvattamiseen. Pankin asiantuntijoiden neuvot auttavat asiakkaita tekemään fiksuja sijoituspäätöksiä.

Digitaaliset palvelut ja asiakaskokemus

Northmill pankin digitaaliset palvelut ovat alan kärkeä. Heidän intuitiivinen verkkopankkinsa ja mobiilisovelluksensa tekevät pankkiasioiden hoitamisesta nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi pankin asiakaspalvelu on tunnettu nopeudestaan ja tehokkuudestaan, mikä parantaa asiakaskokemusta merkittävästi.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus on keskeinen osa Northmill pankin toimintaa. He käyttävät viimeisintä teknologiaa varmistaakseen asiakkaidensa henkilötietojen ja varojen turvallisuuden. Lisäksi pankki noudattaa tiukkoja sääntöjä ja standardeja, mikä takaa toiminnan läpinäkyvyyden ja luotettavuuden.

Yritysratkaisut

Northmill pankki tarjoaa yrityksille kattavia rahoitusratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa ja hallinnoimaan rahavirtojaan. Heidän yrityslainansa, leasing-sopimukset ja yritysluottokortit on suunniteltu tukemaan yritysten monipuolisia tarpeita.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen